Du har kanskje hørt at kredittkort er noe du bør unngå? Det stemmer ikke nødvendigvis. Slik bruker du kredittkort på en trygg og lønnsom måte.

  1. Netthandel. Det vanligste problemet med netthandel er forsinkelser eller at varer rett og slett ikke leveres. Handler du med kredittkort, hjelper vi deg med å få pengene dine tilbake dersom varen ikke skulle dukke opp.
  2. Reise- og avbestillingsforsikring på reiser i hele verden er inkludert når minst 50 prosent av transport- og overnattingskostnadene er betalt med kredittkortet.
  3. Svindlet i utlandet? Ettersom kredittkortet ikke er knyttet direkte til din konto, er det ikke dine penger som blir borte. Vi vil derfor hjelpe deg å få pengene igjen dersom uhellet er ute.
  4. Juridisk bistand ved identitetstyveri. Dersom kredittkortet har vært i bruk de siste 45 dagene eller har utestående kreditt gir vi tilgang til juridisk bistand inntil kroner 50 000,-
  5. Økonomisk handlingsrom er nyttig når bilen trenger reparasjon eller vaskemaskinen plutselig ryker. Dessuten gir kreditten deg en god mulighet til å handle på tidsbegrenset salg, fremfor å betale fullpris om tre måneder.
  6. Ingen renter, så lenge du betaler hele beløpet innen 45 dager.
  7. Ingen årspris, eller gebyrer på varekjøp, betaling av e-faktura eller ved anskaffelse.

Vi vet at uforutsette utgifter har en tendens til å komme når det passer minst. Bruker du det riktig, er kredittkortet et godt hjelpemiddel i din daglige økonomi. Derfor vil vi oppfordre til en sunn bruk av kredittkort som et hjelpemiddel.

Finn ut mer og søk om kredittkort.