Ofoten Sparebank er en selvstendig sparebank med en forvaltningskapital på kr 2,8 milliarder inklusive lån formidlet gjennom vårt boligkredittselskap.  Bankens slagord er «Vi hjelper til» og vi ønsker å bidra til at Ofoten og Narvik-regionen er et godt sted å bo og leve. Vi er medeier i Eika-gruppen AS og ble våren 2015 egenkapitalbevisbank og har nå en egenkapital på kr. 250 mill.

Vi opplever økonomisk vekst og optimisme i regionen, derfor vil vi styrke teamet vårt med en ny rådgiver på privatmarkedet som ønsker å hjelpe våre kunder til å ta gode økonomiske valg.

Vi har nettopp ansatt ny banksjef som engasjerer seg i de ansattes personlige utvikling.  Det betyr at dersom det er du som blir med på laget, kan det være starten eller fortsettelsen av en givende personlig og faglig utvikling for deg.

Vi er i dag et team på 22 ansatte som ser frem til å inkludere deg i vårt gode arbeidsmiljø, samt gi deg nødvendig opplæring for å kunne ivareta våre kunder på best mulig måte.  I samarbeid med Eika Skolen sørger vi for at du oppfyller krav til nasjonale autorisasjoner/ godkjenninger og bedriftsinterne sertifiseringer.

Det viktigste for oss når vi skal rekruttere en ny kollega, er at du har et ønske om å prestere og utvikle deg, og vi ser gjerne at du også har høyere utdanning.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med Banksjef Tor-André Grenersen på telefon 911 56 830 eller Håvard Solsvik i Dfind Executive på telefon 400 21 597. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

For å søke på stillingen gå til finn.no og benytt finnkode: 121094197